Vítejte na blogu

Jako blogeři jsme se spojili, abychom vytvořili něco úplně nového :-)

Hledáte něco?

Sociální sítě

čtvrtek 5. ledna 2017

Úvod

Ahoj!
Vítáme vás na společném blogu knižních blogerů. Pokud jste narazili na tento blog a rozklikli tento článek, máte nejspíše stejné zájmy jako my. A to knížky.


Společně s Lucy Lillianne jsme přišly na nápad sjednotit nás. Naší součástí se můžeš stát i ty, pokud rád/a píšeš články o knížkách. Kontaktovat nás můžeš na kniznisvet1412@gmail.com

A o čem vlastně tento blog bude? O všem co se týká knih. Každý píše podle svého, proto bude blog velmi rozmanitý. Jediné co tady nenajdeš jsou recenze, osobní články apod. Ty si každý píše na svůj blog, popřípadě na svůj YouTube kanál. Snad chápete, že to není pro reklamu svých vlastních blogů.

Doufáme, že se vám naše myšlenka líbí. Neváhejte se k nám připojit.

Za tým správců,
Klaudi a Klárka


1 komentář:

Kolektiv autorů děkuje za každý ponechaný komentář, kterým nás potěšíte :-)

Kolektiv autorů

Na tomto blogu se podílí hned několik lidí. Všichni milovníci knih, kteří chtějí tímto prostřednictvím ventilovat na svět nejrůznější novinky, zajímavosti a prostě knižní témata, která zaujmou i další čtenáře. Je to náš společný blog, který nás spojuje ještě víc, a který nám přinese snad i další možnosti :-) Celý seznam pisálků najdete zde... V případě, že máte zájem se mezi nás přidat, neváhejte napsat na email.