Vítejte na blogu

Jako blogeři jsme se spojili, abychom vytvořili něco úplně nového :-)

Hledáte něco?

Sociální sítě

sobota 28. ledna 2017

Poděkování aneb číst či nečíst?

Ahoj knihomolové a blogeři zároveň.
Možná je název zavádějící. Nebudu vám děkovat já, ale autoři knih. Dnešní článek se bude týkat jejich krátkých či delších článků na konci knih. Čtete je?
Jak už to bývá závěrem knihy chce autor poděkovat lidem, kteří mu pomohly k psaní. Chce napsat pár slov k příběhu co vymyslel. Něco poznamenat. Něco předat dál...

Teď vám položím otázku, na kterou prosím odpovězte upřímně. Čtete vůbec tyto závěrečné stránky?
Já ano. I když, musím se přiznat, občas přeskakuji jména, jelikož jich je tam opravdu spousta. Proč to čtu? Protože vím, že to k té knížce patří, podle mě by se to mělo číst. Docela mě překvapilo, když mi Klárka řekla: ,,Já to nečtu.” a třešničkou byla další kamarádka: ,,Já taky ne, vždyť tam nic není. Jsou to žvásty.” a Klárka odpověděla: ,,Přesně.” To mne opravdu zarazilo. Myslím, že úcta k autorům mi nedovolí tyto stránky nepřečíst. Navíc se tam někdy dočtete jak přišli ke psaní určité knihy, co cítili atd. Občas tedy mohu říci, zajímavé počteníčko.

A to by byl závěr mého krátkého článku. Měla bych sice napsat něco delšího, ale já jsem se s vámi musela podělit. 

Klaudi z World of amazing books


11 komentářů:

  1. Já se přiznávám, že to také nečtu nebo tedy jak kdy. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já se přiznám, že je čtu jen občas :) Ale někdy jsou i ta poděkování vážně zajímavá :) A je i zajímavé vidět, kolik lidí má na vydání knihy podíl :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně. Je potřeba znát i pár faktů a pak dělat chytrou. XD

      Vymazat
  3. Já se přiznám, že to většinou čtu :-D. Ale pokud pouhým okem zahlédnu pouze shluk jmen a nic víc, žádná osobní vyjádření, tak to pak nečtu :-). Když si s poděkováním dá autor záležet, tak mu svůj čas ráda věnuji :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Čtu vždycky. Nejen poděkování, ale i předmluvy a doslovy. Dají se tam dozvědět zajímavé věci :)

    OdpovědětVymazat
  5. JAK ZÍSKÁM EX EXUS HANDBAND ZPĚT S POMOCÍ SKUTEČNÉHO A EFEKTIVNÍHO SPLAVU OD DR Sunny Jmenuji se Kelly Tom, nikdy jsem si nemyslel, že se znovu usmívám. Můj manžel mě nechal s dvěma dětmi po dobu jednoho roku Myslel jsem, že ho znovu neuvidím, dokud jsem se nestretl s lady jménem Maria, která mi vyprávěla o kouzelníkovi jménem Dr.Sunny, dala mi jeho e-mailovou adresu a číslo mobilního telefonu, kontaktovala jsem ho a ujistil mě, že 48 hodin, můj manžel se vrátí ke mně, Za méně než 48 hodin se můj manžel vrátil a začal prosit o odpuštění, že je to práce ďáblů, takže jsem až dosud překvapen tímto zázrakem, nemohl jsem si představit, ale jakmile kouzlo bylo obsazeno, otěhotněla jsem a porodila mé třetí dítě, pokud potřebujete jakoukoli pomoc od něj, můžete se na něj obrátit prostřednictvím e-mailu: drsunnydsolution1@gmail.com Nebo WhatsApp nebo mu zavolejte: +2349030731985
    .
    Dr.Sunny také léčí:
    1. HIV / AIDS
    2. HERPES 1/2
    3. RAKOVINA
    4. ALS (Lou Gehrigova nemoc)
    5. Hepatitida B

    OdpovědětVymazat

Kolektiv autorů děkuje za každý ponechaný komentář, kterým nás potěšíte :-)

Kolektiv autorů

Na tomto blogu se podílí hned několik lidí. Všichni milovníci knih, kteří chtějí tímto prostřednictvím ventilovat na svět nejrůznější novinky, zajímavosti a prostě knižní témata, která zaujmou i další čtenáře. Je to náš společný blog, který nás spojuje ještě víc, a který nám přinese snad i další možnosti :-) Celý seznam pisálků najdete zde... V případě, že máte zájem se mezi nás přidat, neváhejte napsat na email.